Flyttefirma priser

Vi hjælper dig med at finde de bedste og billigste flyttefirma priser. Tag et kig på tabellen forneden, og se selv hvor meget du også ca. kan spare på din flytning.

Fra
Til
Størrelse
Møbleret
Type
Gennemsnitlige Bud
Besparelse
Vejle
Esbjerg
81 – 90 m²
Normalt
Lejlighedsflytning
4.920 kr.
9.799 kr.
København
Aalborg
51 – 60 m²
Let møbleret
Lejlighedsflytning
9.566 kr.
1.101 kr.
Randers
Silkeborg
Klaverflytning
2.433 kr.
1.000 kr.
København
Aalborg
71 – 80 m²
Normalt møbleret
Lejlighedsflytning
6.142 kr.
7.799 kr.
København
Odense
51 – 60 m²
Normalt møbleret
Lejlighedsflytning
7.980 kr.
5.386 kr.
Viborg
Viborg
71 – 80 m²
Normalt møbleret
Husflytning
5.335 kr.
5.399 kr.
Aarhus
Risskov
61 – 70 m²
Letmøbleret
Lejlighedsflytning
4.300 kr.
2.000 kr.
Frederiksberg
København K
91 – 100 m²
Normalt møbleret
Lejlighedsflytning
8.800 kr.
6.999 kr.
Kolding
Odense
61 – 70 m²
Normalt møbleret
Lejlighedsflytning
5.371 kr.
3.400 kr.
Aalborg
Esbjerg
81 – 90 m²
Normalt møbleret
Husflytning
8.318 kr.
9.789 kr.

FAQ om flyttepriser

Det er svært at sige hvad en flytning koster da ingen flytning er ens, men skal man følge Dansk Møbeltransport Forenings råd, så skal man forvente en timepris på mellem 800 – 1.200 kr. (2022). Prisen afhænger af mange faktorer bl.a. indboets omfang og om der skal bruges en lift, adgangsforhold ved ejendommene og om der er særlige store og tunge møbler.

Ved en gennemsnitlig lejlighed på ca. 75 m² der er normalt møbleret, så koster det et sted mellem 7000 – 12000 kr. Vi hjælper dagligt hundredvis af danskere med store besparelser på op til 75% på deres flytning, så klik ind og hent et gratis og uforpligtende tilbud nu.

Du kan finde flyttefirmaer med 1 mand og bil fra 700 kr og opefter. Det hele kommer an på om du blot skal bruge én mand eller et hold på 2-4 flyttemænd. Prisen vil derfor også afspejle omfanget af din flytning. Normalt ligger timeprisen på:

  • 1 Flyttemand med lille flyttebil: ca. 700 kr. pr time.
  • 2-4 Flyttemænd med mellem flyttebil: ca. 1200 kr. pr time.
  • 2-4 Flyttemænd med stor lastbil: ca. 1800 kr. pr time.
flyttefirma

Sammenlign flyttefirma priser fra flere forskellige firmaer

Hvis du kun henvender dig til ét flyttefirma med henblik på at få en pris på din kommende flytning, vil du aldrig komme til at vide, hvor meget du kunne have sparet, hvis ikke du valgte at sammenligne priser fra forskellige flyttefirmaer.

Derfor er det altid en god idé at indhente tilbud på din flytteopgave fra flere forskellige flyttemænd, så du kan sammenligne de forskellige flyttefirma priser for at få en god idé om, hvad der er en fair pris for din flytning.

 

Få 3 uforpligtende flyttetilbud

Det kræver tid at kontakte flere forskellige flyttefirmaer for at indhente tilbud på din flytning, og derfor har vi hos 3flyttetilbud.dk gjort denne proces nem for dig. Hos os kan du nemlig indhente op til 3 forskellige flyttetilbud på din flytteopgave, og det hele kan klares i løbet af ganske få minutter.

Vi sender din flytteopgave i udbud blandt alle flyttemænd i dit område, hvor alle flyttefirmaer har mulighed for at byde ind. Når du har modtaget 3 tilbud, kan du frit vælge mellem dem, der passer bedst til dig, og du kan bl.a. nemt sammenligne de forskellige priser for at finde den billigste.

Helt konkret skal du bare udfylde vores formular, hvor du skal beskrive omfanget af din flytteopgave, hvorefter de forskellige flyttefirmaer vil give deres bud på, hvor meget opgaven skal koste.

Du kan frit vælge mellem de 3 tilbud, og du kan også sagtens afvise dem alle tre, hvis du ikke er tilfreds. Alle tilbud er nemlig gratis og uforpligtende, så du aldrig behøver at binde dig til noget, før du har fundet det helt rette flyttefirma for dig.

 

Spar mange penge på din flytning

Ved at sammenligne flyttetilbud hos 3flyttetilbud.dk, før du vælger et flyttefirma, kan du komme til at spare rigtig mange penge på din flytning. Der er som nævnt stor forskel på flyttefirma priser, og der kan derfor være mange tusinde kroner at hente, hvis du sammenligner deres priser hos os og vælger den billigste.

Helt konkret kan du komme til at spare op til 75 % på flyttefirma priser ved at benytte vores service, da vores service også har den fordel, at flyttefirmaer har mulighed for at byde hinanden ned til fordel for dig.

 

Find en pålidelig flyttemand

Når du skal flytte, er det ikke kun prisen, du skal kigge på. For selvom et firma er villig til at give dig en god pris, kan du ikke nødvendigvis være sikker på, at du også får en god service. Vi har desuden også lavet en guide med 5 gode råd til at finde det rette flyttefirma som du kan læse mere om under vores artikel sektion.

Der findes desværre eksempler på, at kunder er blevet snydt af deres flyttefirma, mens andre kunder har mistet eller fået beskadiget indbo i forbindelse med en flytning.

Det vil du selvfølgelig for alt i verden gerne undgå, så der ikke kommer skår i glæden, når du endeligt at klar til at rykke ind i din nye bolig.

Derfor tjekker vores samarbejder altid flyttefirmaer på deres platform hos Forbrugerstyrelsen og andre instanser, mens de også tjekker firmaerne i CVR-registret, så du ikke kommer til at hyre et falsk firma, der ikke kan levere som lovet.

Endeligt har du også mulighed for at læse anmeldelser af diverse flyttefirmaer på deres platform. Når en kunde har modtaget en service fra et flyttefirma, har kunden mulighed for at give en anmeldelse af firmaet, hvilket kommer dig til gavn, når du skal flytte.

Der er mange tusinde forskellige anmeldelser af forskellige flyttefirmaer på deres side, og du kan således altid læse om andres erfaringer, inden du vælger dit flyttefirma.

Derfor er det også en tryg løsning at vælge flyttefirma gennem vores platform, da du altid kan læne dig opad vores partners baggrundstjek af firmaet samt af andres oplevelser. 

Når du vælger et flyttefirma gennem 3flyttetilbud.dk, er du desuden sikker på, at du aldrig bliver snydt med hensyn til prisen, da du vil kende de forskellige priser på forhånd, så du aldrig kommer til at få en ubehagelig overraskelse, når din flytning er ovre.

Du undgår eksempelvis at skulle betale for din flytning via timeafregning, og da du har det hele på skrift, kan flyttefirmaet ikke løbe fra aftalte priser efterfølgende.eft

Vores hjemmeside bruger cookies til at vise dig relevant indhold og funktioner til sociale medier og til at forbedre vores trafik. Oplysningerne om din aktivitet bliver også delt med vores samarbejdspartnere. Læs mere.