Flyttefirma Århus

Nemt. Gratis. Trygt.

100% Gratis - ingen forpligtelser

Spar op til 75% på din flytning

Udfyld formular på 2 minutter

pil der peger nedad

Hvorfor 3flyttetilbud.dk i Århus?

Spar penge

Spar op til 75% på
din flytning i Århus

Spar tid

Slip for at kontakte alle flyttefirmaer i Århus
Lad os gør arbejdet for dig.

Vælg det bedste tilbud

Sammenlign priserne og vælg
frit mellem de bedste flyttetilbud.

flyttetilbud - flyttefirma der arbejder

Hvorfor vælge os?

Vi hjælper dig med at finde troværdige flyttefirmaer i Århus.

Gratis og uforpligtende

Slip for at kontakte alle flyttefirmaer i Århus
Lad os gør arbejdet for dig.

Godkendte flyttefirmaer

Vi screener alle vores samarbejdspartnere,
så du får kun tilbud fra godkendte flyttefirmaer i Århus.

Forsikring

Alle vores samarbejdspartnere er forsikret og det betyder, at du er 100% dækket ind under din flytning.

Vi er her for at hjælpe dig

Vi hjælper dig med at finde et flyttefirma i Århus, du føler dig sikker ved.

Det er vores opgave, at sikre dig en tryg og sikker flytning, når du hyrer et flyttefirma Århus gennem os. Alle tilmeldte flyttefirmaer vi samarbejder med, er profesionelle og passer på dit flyttegods med respekt og omtanke.

Derudover, så er flyttefirmaerne nøje udvalgt efter strenge kriterier der skal sikre at kvalitet, service og forsikringer er i orden, når en flytteopgave udføres i Århus.

Flytning 100%
Opbevaring 100%
flyttefirma
Flyttefirma Århus

Sådan flytter du billigst i Århus

Når du snart skal til at flytte, har du sikkert dagen fuldt af alle de ting, du skal klare. Det er hårdt arbejde at flytte, og det kan være en stressende oplevelse.

Dertil kan det også hurtigt blive en dyr affære, hvis du ikke tænker dig om, hvilket er endnu en ting, som vil bidrage til at gøre flytningen til en stressende affære.

Derfor giver vi dig her et par fornuftige råd til, hvordan du kan flytte billigst i Århus, så du kan slippe de store bekymringer om omkostningerne i forbindelse med din flytning i Århus.

Find et billigt flyttefirma Århus

Hvis du har meget flyttegods, som skal flyttes, er det ofte ikke en mulighed at klare det på egen hånd. Det kan med andre ord være en smart idé at vælge et flyttefirma Århus, som kan klare det svære arbejde for dig, så du kan læne dig tilbage og bruge din tid på andre vigtige opgaver.

Og du behøver faktisk ikke at gå bankerot, selvom du vælger et flyttefirma Århus i stedet for at klare flytningen selv. Du har nemlig gode chancer for at finde et billig flyttefirma i Århus, såfremt du ved, hvor du skal lede.

Der er meget forskel i priser på flyttefirmaer, og du kan reelt komme til at spare flere tusinde kroner, hvis du ansætter et billig flyttefirma Århus i stedet for et dyrt.

Her hos 3 flyttetilbud vil vi hjælpe dig med at finde frem til et billigt flyttefirma Århus. Her hos os kan du nemlig se og sammenligne priser på flyttefirmaer, så du kan vælge det bedste og billigste.

Her hos os bliver din flytteopgave sendt i udbud blandt de mange lokale flyttemænd, som alle har en chance for at byde ind. Du vil derfor modtage op til 3 gratis og uforpligtende tilbud, som du ubesværet kan vælge imellem, så du kan finde et billig flyttefirma Århus til netop din flytning.

Flyt til Århus

Uanset om du flytter til Århus eller et andet sted i byen, kan du få det bedste tilbud på din flytning af dit hus. Vores pålidelige og godkendte flyttefirmaer i Århus udfører hundredvis af flytninger hvert år, og ved at bruge vores portal kan du spare op til 70% på dine flytteomkostninger.

Guide: Sådan pakker du bedst dine ting ned i forbindelse med en flytning i Århus

Hvis du skal flytte i eller omkring Århus, kan det være et godt valg at finde et flyttefirma i  Århus, som kan hjælpe dig med det hårde flyttearbejde. Der er mange ting at holde styr på i forbindelse med en flytning, og her kan et flyttefirma i Århus hjælpe med at lette byrden i forbindelse med den fysisk flytning af dit indbo, så du kan bruge din tid og energi på andre vigtige ting.

Når du bestiller et flyttefirma i Århus, skal du beslutte dig for, om du vil have nedpakning af dit indbo med i prisen eller ej. Hvis du vælger flytteservice med nedpakning, vil prisen selvfølgelig være en del højere, mens en anden ulempe ved denne service er, at du ikke ved, hvor og hvordan dine ejendele er blevet pakket. 

Derfor kan det være en fordel at pakke dit indbo ned på egen hånd, så du har helt styr på, at nedpakningen foregår ordenligt, og så du ved, hvor alle dine ting er, når det er tid til udpakning i din nye bolig. Når du har pakket dit indbo ned, skal dit flyttefirma i Århus bare sørge for selve transporten, hvor prisen som nævnt vil blive en hel del lavere, når du vælger denne metode.

Pak flyttekaserne på en smart måde 

Når du har besluttet dig for at pakke dit indbo ned selv, skal du starte med at købe nogle flyttekasser. Det kan være, at dit flyttefirma i Århus tilbyder dig at købe flyttekasser hos dem, men det vil sandsynligvis være en del billigere at køre en tur ned i dit lokale byggemarked for at købe dem på egen hånd. 

Når du har flyttekasserne på plads, kan du gå i gang med nedpakningen. Det er dog en god idé at tænke lidt over tingene først, så du får pakket dine ting ned på den smartest mulige måde. 

Det er eksempelvis en god idé at fordele dine tunge ting i forskellige flyttekasser, så visse flyttekasser ikke bliver alt for tunge. Derfor er det bl.a. en god idé at fordele bøger i flere forskellige kasser i stedet for at samle dem alle i én, da en flyttekasse fyldt med bøger er rigtig svær at flytte rundt på, mens selve kassen også risikerer at gå i stykker i forbindelse med løft. 

Ved at fordele vægten fra dit indbo ligeligt i alle kasser, så alle kasser kommer til at veje nogenlunde det samme, sikrer du, at alle kasser nemt kan stables. Dermed skal flyttefirmaet ikke tage højde for at placere tunge kasser nederst, hvorfor din flytning vil tage kortere tid til gavn for den endelige pris for flytningen. 

Sådan pakker du skrøbeligt indbo 

Du skal huske at vise ekstra omsorg for skrøbeligt indbo som eksempelvis glas og porcelæn. Derfor er det altid en god idé at pakke disse og lignende ind i papir, eller du kan bruge klude, håndklæder eller tæpper til at holde det hele godt og sikkert på plads under flytningen. 

For selvom dit flyttefirma i Århus som udgangspunkt vil være forsigtige med dine flyttekasser, så kan du ikke være 100 % sikker på, at de vil vise den samme omsorg for dine ting, som du selv ville gøre, hvis det var dig selv, der fragtede dit indbo hen til din nye bolig.

Find flyttefirmaer i din by

Find alle flyttefirmaer nær dig i vores flyttefirma oversigt. Klik her.

Vores hjemmeside bruger cookies til at vise dig relevant indhold og funktioner til sociale medier og til at forbedre vores trafik. Oplysningerne om din aktivitet bliver også delt med vores samarbejdspartnere. Læs mere.