Flyttefirma København

Gratis. Nemt. Trygt.

Gratis - ingen forpligtelser!​

Spar op til 75% på din flytning

Udfyld formular på 120 sekunder

pil der peger nedad

Hvorfor 3flyttetilbud.dk i København?

Spar penge

Spar op til 75% på
din flytning i København

Spar tid

Slip for at kontakte alle flyttefirmaer i København
Lad os gør arbejdet for dig.

Vælg det bedste tilbud

Sammenlign priserne og vælg
frit mellem de bedste flyttetilbud.

flyttetilbud - flyttefirma der arbejder

Hvorfor vælge os?

Vi hjælper dig med at finde kompetente flyttefirmaer i København.

Gratis og uforpligtende

Slip for at kontakte alle flyttefirmaer i København
Lad os gør arbejdet for dig.

Godkendte flyttefirmaer

Vi screener alle vores samarbejdspartnere,
så du får kun tilbud fra godkendte flyttefirmaer i København.

Forsikring

Alle vores samarbejdspartnere er forsikret og det betyder, at du er 100% dækket ind under din flytning.

Vi er her for at hjælpe dig

Vi hjælper dig med at finde et flyttefirma i København, du føler dig tryg ved.

Det er vores opgave, at sikre dig en tryg og sikker flytning, når du hyrer et flyttefirma København gennem os. Alle tilknyttede flyttefirmaer vi arbejder med, er profesionelle og passer på dit indbo med respekt og omtanke.

Derudover, så er flyttefirmaerne nøje udvalgt efter strenge kriterier der skal sikre at kvalitet, service og forsikringer er i orden, når en flytteopgave udføres i København.

Flytning 100%
Opbevaring 100%
flyttefirma
Flyttefirma København

Sådan vælger du et troværdigt flyttefirma i København

Når du skal flytte, er der mange ting, du skal tage højde for og have styr på. Det er først og fremmest et stort og svært arbejde at finde frem til den perfekte nye bolig til den rette pris, og når først boligen er på plads og kontrakterne underskrevet, melder en lang række af andre opgaver sig.

Her er den største opgave naturligvis at pakke tingene ned i din gamle bolig og få dem fragtet hen til din nye bolig. Det kan alt samme virke en smule uoverskueligt, for der er rigtig mange ting, du skal have styr på over en kort periode, og derfor kan det være en fordel at vælge et flyttefirma til at tage sig at opgaven med at fragte alle dine ting.

Men et flyttefirma er ikke bare et flyttefirma, for selvom et firma måske nok ser velrenommeret ud på overfladen, så er der utallige eksempler på, hvordan kunder er blevet snydt for penge af deres flyttemænd, mens andre har mistet nogle af deres kære ting i forbindelse med flytningen.

Det kan således være svært at finde frem til et troværdigt flyttefirma, hvilket især gælder i en stor by som København, hvor der er rigtig mange forskellige muligheder at vælge mellem, og hvor utroværdige flyttemænd har nemmere ved at skjule sig i mængden.

Så hvordan finder du et troværdigt flyttefirma København, som vil give dig en fair pris og passe godt på dine ting undervejs?

Tjek dit flyttefirma online

Selvom en ven eller et familiemedlem har haft en god oplevelse med et specifikt flyttefirma, kan du ikke nødvendigvis være sikker på, at alle andre har haft samme gode oplevelse. Heldigvis har du også mange gode muligheder for at tjekke flyttefirmaets troværdighed online. Det kan du bl.a. gøre ved:

  1. At slå flyttefirmaets CVR-nummer op i CVR-registret, hvor du kan læse, hvem der er direktør i det givne flyttefirma
  2. Søg nu på direktørens navn på Google for at se, om dårlige historier og dårlige erfaringer dukker op

Nogle flyttefirmaer kan desværre finde på at lukke, hvis det går skidt, hvorefter de åbner i et nyt navn. Men hvis direktøren er den samme og har et skidt ry, er det en god idé at holde sig fra firmaet, selvom det nye navn og den nye hjemmeside kan se troværdig ud.

Hvis du ikke kan finde så meget information om firmaet ud fra direktørens navn, kan du prøve at se, om du kan finde anmeldelser af det specifikke firma på internettet. Det kan du typisk finde på Trustpilot.dk, hvor tidligere kunder hos firmaet har mulighed for at skrive en anmeldelse af deres oplevelser. Her giver det sig selv, at du skal vælge flyttefirmaer med dårlige anmeldelser fra.

Indhent flere forskellige tilbud

Hvis du er bekymret om, hvorvidt du er blevet tilbudt en fair pris hos et flyttefirma København, kan du med fordel indhente tilbud fra flere andre firmaer. Der kan være store forskel på priser på en flytning mellem forskellige flyttefirmaer, og der kan derfor være mange penge at spare, hvis du sammenligner priser fra forskellige firmaer, inden du vælger.

Det kan du heldigvis hurtigt gøre her hos 3flyttetilbud.dk, hvor vi har gjort det nemt for dig at få tilbud fra forskellige flyttefirmaer, så du kan finde det billigste flyttefirma København.

Alt, du skal gøre for at modtage 3 uforpligtende flyttetilbud, er at udfylde vores formular her på siden. I formularen skal du beskrive din flytteopgave, så interesserede flyttefirmaer kan danne sig et overblik over arbejdet og på den baggrund give dig en fair pris.

Når du har udfyldt formularen, vil din opgave blive sendt i udbud, og her har alle flyttemænd i København mulighed for at byde ind. Derfor vil du typisk få 3 forskellige tilbud inden for ganske få timer.

Disse tilbud er gratis og uforpligtende, og du kan derfor frit vælge mellem de 3 firmaer eller afvise dem alle helt. Du kan eventuelt vælge det billigste flyttefirma København blandt dine tilbud, så du kan spare penge på din flytning.

Når der bydes på din flytteopgave, har de forskellige flyttefirmaer også mulighed for at underbyde hinanden, hvilket yderligere er med til at presse prisen i bund. Derfor kan du altid være sikker på at få en god pris, når du bruger vores service til at finde et flyttefirma København.

Du kan også spørge omkring et flyttefirma i København

De fleste menneske har prøvet at flytte på et eller andets tidspunkt, og derfor er der også gode chancer for, at du kender nogen, som har erfaring med flytning i København. Start derfor med at høre dine venner, familiemedlemmer og kollegaer, om de kan anbefale et flyttefirma i København.

Den bedste måde at finde et troværdigt flyttefirma på, er ved at lære af andres erfaringer, for hvis din gode ven har haft positive erfaringer med et flyttefirma i København, er du hurtigt komme et skridt tættere på at finde et pålideligt flyttefirma, som også kan klare din flytning uden problemer.

Hvad kan du gøre, hvis du vil klage over et flyttefirma i København?

Hvis uheldet er ude, og du af den ene eller den anden grund er utilfreds med dit flyttefirma i København, har du mulighed for at klage.

Det er nemlig altid flyttefirmaets ansvar, hvis der sker skade på noget af dit indbo, og derfor er det flyttefirmaets pligt at betale erstatning. Husk er at nedskrive din klage, så du senere har et skriftligt bevis til retten, der kan bruges, hvis dit flyttefirma ikke ønsker at betale erstatning.

Husk dog, at det kun er ved beskadigelse af indbo, at du har ret til erstatning. Derfor er eksempelvis forsinkelse ikke grund nok til, at du kan få udbetalt erstatning fra flyttefirmaet.

Men hvad gør du, hvis du slet ikke kan komme i kontakt med flyttefirmaet? I så fald må du tage fat i Center for Klageløsning, som vil behandle din sag for dig.

Alternativt kan du klage over flyttefirmaet til Dansk Møbeltransport Forening, men det kan du kun gøre, hvis dit flyttefirma er medlem af netop denne forening.

København er Danmarks hovedstad og er med 1.336.982 indbyggere landets største byområde omfattende 18 kommuner eller dele heraf. Fra 1. januar 2007 er byen en del af Region Hovedstaden og for de sydlige deles vedkommende af Region Sjælland.

Kilde

 

Find flyttefirmaer i din by

Find alle flyttefirmaer nær dig i vores flyttefirma oversigt. Klik her.

Vores hjemmeside bruger cookies til at vise dig relevant indhold og funktioner til sociale medier og til at forbedre vores trafik. Oplysningerne om din aktivitet bliver også delt med vores samarbejdspartnere. Læs mere.